Aktuality / Zlatí volejbalisti boli prijatí u primátora mesta Svidník

Vo štvrtok, 26.5.2016 prijal primátor mesta Svidník Ján Holodňák v obradnej miestnosti MsÚ volejbalistov, ktorí získali prvé miesta na MS SR 2015/2016 vo volejbale.

Volejbalové tímy žiakov, kadetov i juniorov si spolu so svojimi trénermi a vedúcimi klubu VK Slávia Svidník prevzali Ďakovné listy a darčekové koše, ktorými boli ocenení za vynikajúce športové výsledky.

Primátor Ján Holodňák vyzdvihol prácu športovcov, obetavosť a zanietenosť trénerov a veľkú vášeň pre šport u organizačného tímu VK Slávie Svidník. Osobitne vyzdvihol primátor podiel na úspechu všetkých troch tímov u Jána Hirčka, ktorý obetoval svoj čas, peniaze i um pre rozvoj volejbalu v meste Svidník a nastavil úspešnú schému pre prácu so športovou mládežou. Tento úspech sa podľa primátora zapíše do histórie Svidníka a i do histórie volejbalu na Slovensku, čím sa nezmazateľne bude šíriť dobré meno o meste Svidník. 

Slova poďakovania za ústretovosť, spoluprácu a podporu adresoval aj Ján Hirčkovi primátorovi Jánovi Holodňákovi, ktorému venoval Ďakovný obraz všetkých troch úspešných tímov. 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.