Aktuality / Stretnutie s riaditeľmi škôl

 

Stretnutie s riaditeľmi škôl
 
V piatok 13. januára 2012 sa stretol primátor mesta Ján Holodňák s riaditeľkami a riaditeľmi základnej umeleckej školy, materských a základných škôl. Spolu s primátorom sa na stretnutí zúčastnil aj prednosta Mestského úradu vo Svidníku Vladimír Šandala.
Stretnutia sa zúčastnili riaditeľky materských škôl – Anna Džupinová, Anna Kurečková a Nataša Šepitková, riaditeľka základnej umeleckej školy Janette Pichaničová, ako aj riaditelia základných škôl – Helena Lacová a Július Paňko. Riaditeľa Miroslava Bačišina, ktorý je práceneschopný, zastúpila Vlasta Lažová.
Primátor sa všetkým poďakoval za vykonanú prácu v roku 2011 a zaželal im mnoho šťastia, zdravia a úspechov v práci i rodinnom živote. Ako ďalej povedal, situácia nie je ľahká, ale vďaka tomu, že Svidník vždy mal a má dobrých pedagógov, nebojí sa o výchovu a vzdelávanie detí a žiakov v meste. „Verím, že spoločnými silami sa nám podarí vyriešiť všetky veci k spokojnosti pedagógov, žiakov i rodičov. O budúcnosť našich detí nemám obavy“. Spoločne potom pokračovali v plodnej debate a plánoch v oblasti školstva v meste Svidník.              JM

 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.