Aktuality / Prvý Svidníčan v roku 2016

Mesto Svidník privítalo svojho prvého občana v roku 2016. Šťastní rodičia Erika a SlavomírJuhasovi sa tešia zo svojho druhého dieťatka, ktoré prišlo na svet 2. januára 2016 o 14:00 hod. Bábätko sa narodilo v krásnej váhe 4 700 g a 53 cm. Mamička priviedla na svet tohto prvého občana vo svidníckej nemocnici a zaujímavé je, že aj ich prvé dieťatko bolo rovnako prvým občanom, ale v roku 2013. Sestrička Sára sa narodila 3.1.2013.

Prvého občana Slavka Juhasa a ich rodičov obdaroval pri návšteve v nemocnici primátor mesta Svidník Ján Holodňák kyticou kvetov, darom pre bábätko i finančným darom vo výške 170 eur. Rodičia Juhasovi ukázali svoje veľké srdce a radi by tento finančný dar venovali inej rodine, ktorú v najbližších dňoch vyberú. Primátor poprial rodinke veľa radostí zo svojich detí, zdravie a ešte ďalších krásnych potomkov. 

Primátor šťastným rodičom blahoželal v prítomnosti primárky gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia nemocnice Svet zdravia MUDr. Zuzany Magdziakovej, námestníka pre liečebno-preventívnu starostlivosť
MUDr. Mareka Pytliaka, PhD. a námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť Mgr. Petry Rabajdovej.

 

 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.