Aktuality / Privítanie prvého občana mesta Svidník v roku 2018

Mesto Svidník má svojho prvého Svidníčana roku 2018 narodeného vo svidníckej nemocnici. Je ním dievčatko Nina Ignacová, ktorá prišla na svet 3. januára 2018 popoludní. Mamička priviedla na svet malú Ninu vo svidníckej nemocnici a po narodení merala 50 cm a vážila 3370 gramov. Nina je prvé dieťatko mamičky Lenky a otca Miroslava.


Prvého občana mesta Svidník roku 2018 Ninu Ignacovú a jej mamičku bol osobne na gynekologicko-pôrodníckom oddelení svidníckej nemocnice Svet zdravia navštíviť primátor mesta Ing. Ján Holodňák. Novoročné bábätko obdaroval vecným darom a jeho mamičku krásnou kyticou kvetou i finančným darom vo výške 170 eur. Primátor novorodeniatku i jeho rodičom zaželal hlavne pevné zdravie, šťastie, lásku a pohodu v kruhu najbližších.


Primátor šťastnej mamičke blahoželal v prítomnosti námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť Mgr. Petry Rabajdovej a riaditeľa nemocnice vo Svidníku MUDr. Eugena Leša. Mamička malej Niny si veľmi pochvaľovala a ocenila starostlivosť i opateru zo strany zdravotníckeho personálu, ich ľudský prístup a veľmi dobré podmienky vo vynovených priestoroch gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia svidníckej nemocnice.

 

 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.