Aktuality / Poďakovanie od primátora pre Michala Hajduka

V stredu, 20 júna prijal primátor mesta Svidník Michala Hajduka pri príležitosti dosiahnutia jeho výnimočných úspechov na poli športu a za výnimočné reprezentovanie nášho mesta v zahraničí. 

Michal Hajduk je dlhoročný predseda klubu KST Beskyd a v tomto roku sa zúčastnil súťaže v bežkovaní klasickým štýlom vo švédskom Vasoloppet, kde získal medailu za dosiahnutie výborného času dojazdu. Trať 90 km je najväčším podujatím bežeckého lyžovania vo svete, ktorú chcú každoročne zdolať tisíce športovcov z celého sveta.  Vasaloppet, ktorý patrí do série vytrvalostných pretekov Ski Classics, mal tento rok 15 800 účastníkov, jeho trať je medzi švédskymi destináciami Sälen a Mora. 

Svidníčan Hajduk po tomto krásnom výsledku plánuje nové športové dobrodružstva. Už v týchto dňoch odchádza do Jizerských hôr a potom ho čakajú nórske Fjordy na bicykli. Pán Hajduk prezradil, že sa už teraz pripravuje na 260 km dlhé unikátne etapové preteky dvojíc na horských bicykloch Masiv MTB race, ktoré sa konajú v septembri.

Výnimočnému športovcovi Michalovi Hajdukovi odovzdal primátor Ján Holodňák Ďakovnú plaketu za vzornú reprezentáciu mesta Svidník v oblasti športu a poprial mu pevné zdravie a mnoho vytrvalosti vo všetkých športových odvetviach, ktorým sa venuje.

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.