Aktuality / Oceňovanie výnimočného úspechu volejbalistov v Slovenskom pohári 2017/2018

 

Volejbalisti TJ Slávia Svidník boli po výnimočnom úspechu v Slovenskom pohári 2017/2018, kde sa umiestnili na striebornej priečke, ocenení primátorom mesta Svidník Jánom Holodňákom.

Na pôde Mestského úradu vo Svidníku vo štvrtok, 15. februára vyjadril primátor našim športovcom veľký obdiv za výnimočné športové výkony v celom turnaji a poďakovanie za vynikajúcu reprezentáciu mesta Svidník. Hráčom poprial mnoho ďalších vydarených zápasov, fungujúci športový kolektív a silnú motiváciu do tréningov.

Primátor mesta Svidník osobne poďakoval hráčom a vedeniu tímu, každému vicemajstrovi odovzdal ďakovný list, malý pamätný darček a spoločne si všetci pripili čašou vína. Na pamiatku výnimočného úspechu darovali naši strieborní finalisti primátorovi mesta Svidník pamätnú tabuľu z ocenenia finalistov v Slovenskom pohári.

V Slovenskom pohári 2017/2018 premiérovo triumfovali volejbalisti VK Prievidza.

Po finálovom zápase:

Peter Tholt (tréner Svidníka): "Škoda, že sme nevyužili začiatok; domáci boli nervózni a kazili podanie, my sme sa k nim pridali. Mohlo sa to vyvíjať inak. Pre polovicu mojich hráčov to bolo prvé takéto podujatie a finále, zbierajú skúsenosti. Škoda, že sme Prievidzu nepotrápili viac. Výkon nebol taký ako včera. Hráči boli mierne unavení, ja ich však chválim, dostali sa ďaleko; v semifinále boli vynikajúci. Verím, že v play-off takéto výkony zopakujeme."


Marcel Lux (smečiar Svidníka): "Striebro má pre nás cenu zlata, nemôžeme byť veľmi sklamaní. Až neskôr si uvedomíme, čo sme dosiahli. Nebolo ľahké hrať tri zápasy po sebe."


zdroj: http://www.svf.sk/sk/archiv-sprav/detail-spravy/_domaci-prievidzania-zdolali-sv

 

 

 

 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.