Aktuality / Nová vianočná výzdoba v meste Svidník aj vďaka sponzorom

Vianočná výzdoba dotvára čarovnú atmosféru Vianoc každého mesta a preto ju aj mesto Svidník tento rok zatraktívnilo zakúpením nových vianočných svetelných dekorácií.                                                                                                          

V rámci obohatenia vianočnej výzdoby sme vyvinuli veľké úsilie a oslovili takmer stovku podnikateľských subjektov a požiadali ich o finančný príspevok na zakúpenie svetelných vianočných dekorácií. Niektorí tak učinili a prispeli svojou čiastkou k skrášleniu nášho mesta počas Vianoc, za čo sme im veľmi vďační. Za získané finančné prostriedky, vo výške viac ako 8 tis. eur., sme zakúpili 6 ks vianočných svetelných dekorácií, ktoré budú zdobiť stĺpy verejného osvetlenia na kruhovom objazde, 12 ks svetelných dekorácií na stĺpoch verejného osvetlenia na Ul. Stropkovská a Ul. Bardejovská. Za spomínané finančné prostriedky sme zakúpili aj vianočného svetelného anjela, ktorý bude počas sviatkov strážiť a zároveň krášliť našu pešiu zónu a 12 svietiacich hviezd, ktoré taktiež zažiaria naprieč pešou zónou.

Mesto Svidník vyslovuje touto cestou úprimné poďakovanie všetkým uvedeným sponzorom, ktorí prispeli k zakúpeniu novej vianočnej výzdoby v meste. Veríme, že nová vianočná výzdoba v meste, prinesie všetkým obyvateľom a návštevníkom radosť i potešenie, vytvorí príjemnú a čarovnú vianočnú atmosféru.

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.