Aktuality / Blahoželanie od primátora Ľubošovi Maliňákovi

List primátora:

 

Vážený pán Ľuboš Maliňák,

dovoľte mi, aby som Vás pri príležitosti životného jubilea srdečne pozdravil a zaželal Vám všetko najlepšie.

Som hrdý na všetkých rodákov, ktorí šíria dobré meno Svidníka a zviditeľňujú vo svete naše mesto. Vy, ako veľmi úspešný športovec – kulturista, majster sveta a viacnásobný majster Európy medzi nich určite patríte. Úspechy, o ktorých sníva každý športovec, ste dosiahli vďaka Vašej pevnej vôli, nesmiernej húževnatosti, vytrvalosti a veľkému odriekaniu. Vďaka týmto vzácnym ľudským vlastnostiam ste si niekoľko rokov udržiavali skvelú formu, zásluhou ktorej ste takmer pravidelne obsadzovali na významných medzinárodných súťažiach fantastické pódiové umiestnenia.

Som veľmi rád, že som Vás mohol osobne spoznať ako človeka veľmi skromného, úprimného a dobrosrdečného, s vrelým vzťahom k rodnému mestu a k jeho občanom, ktorí sú na Vás hrdí, zaujímajú sa o Vašu bohatú športovú kariéru a pevne Vám držia palce.

Cením si u Vás zanietený prístup k výchove mladých adeptov kulturistiky, ktorým sa mienite venovať aj po skončení svojej aktívnej kariéry. Prajem Vám, aby sa Vám podarilo vychovať zo svojich zverencov úspešných športovcov, ktorí budú prinášať Vám i Slovensku len radosť a potešenie.

Dovoľte mi, aby som Vám pri príležitosti 40. narodenín zaželal dobré zdravie, veľa šťastia, spokojnosti v rodine a mnoho osobných a športových úspechov.

S úctou

Ing. Ján Holodňák

 

 
 

 

2008 © Mesto SVIDNÍKrealizácia © GRAND STUDIO, s.r.o.